Thursday, 13 March 2014

Dari 2013 ke 2014


Asslamualaikum.., Apa khabar korang, ngan keadaan cuaca skang yg makin panas dan berjerebu ni pandai² la korang jaga ksihatan ye. Betul punya besawang dah blog ni kan, punya la lama saya tak update. Last post awal tahun lepas kan, maklum lah bz women la konon².

                                                                          pict dari en. google

Setahun saya tak update pe² kat sini, klu rumah di biarkan lama kosong tanpa penghuni, msti rumah tu dah jadi markas oleh mahluk yang bernama jin dan iblis. Klu blog plak mahkluk per yg huni yer., huhu.., jangn pikir., jangn pikir. 

Dalam tempoh setahun ni mcam² jadi kan, dan macam² juga rasanya saya nk kongsi kt sini. Tapi rasanya tak terkongsi kot, setahun tu panjang tau. Erm nnt la next time saya colect foto yg ader tuk setahun ni pas tu saya upload kan. ermm lbih kurang storyboard la..,

Ok la nk sambung membizi kan diri ni., daaaa.., 

9 comments:

  1. Salam Ju..... banyak jahit baju ke sampai membizi tak hengat dunia ni hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak..,bzi ngn ank2 kak,mnjait pn xlh mik bnyk skng xsmpat huhu

      Delete
  2. salam kenal ju..singgah membalas kunjungan,done follow here line line#50

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal rohalili..,blog sy prob la skng xlh nk folow blog awk,da ok nnti sy flow blik k...,

      Delete
  3. Hi akak, thanks lawat interpretZZ... banyak sawang nih, nak Tedi tolong sapukan ke? hehehe

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Other Sites